DRAMĂ Trei adulţi şi un bebeluş, membri ai aceleiaşi familii, au fost spulberaţi de o maşină. Micuţul a murit

444

Patru pietoni, între care un copil de 2 ani, au fost spulberați cu puţin timp în urmă, pe o stradă din Constanţa. de o maşină. Circulația este întreruptă pe şoseaua Mangalia. Medicii l-au resuscitat în zadar pe copil.

Accidentul a avut loc  pe trecerea de pietoni. O familie formată din mamă, tată, copil și bunică, traversau strada pentru a ajunge acasă când o maşină a intrat în plin în ei. Șoferul, de 22 ani, al unei mașini cu număr de Buzău, pe fondul neacordării de prioritate, a intrat în plin în victime.

Lovitura a fost atât de violentă încât micuțul a fost catapultat, din brațele tatălui, în mașina șoferului vinovat.La sosirea salvatorilor, copilul a fost găsit în stop cardiovascular.

În urma impactului puternic, părinţii acestuia, unul conștient și celălalt în comă, au fost preluați  de ambulanțrele SMURD şi au fost transportați la Spitalul Județean.  Tot aici a fost adusă și bunica micuţului, în stare gravă.

Copilul aflat în comă a fost resuscitat minute bune de medicii de la SMURD. În cele din urmă un echipaj de la Ambulanţa Constanţa a declarat decesul.