Doliu la Pro Tv! Actriţă din ‘Las Fierbinţi’, ucisă cu sânge rece de soţ

2246

Anastasia Cecati, actriţa care a jucat în serialul „Las Fierbinţi” a fost ucisă cu sânge rece de soţ, în apartamentul în care locuiau. După ce şi-a ucis soţia, bărbatul s-a aruncat de la etaj. Actriţa, care era şi fotomodel, devenise mamă de trei săptămâni, scrie stiripesurse.ro.

Anastasia Cecati a fost găsită cu o plagă în regiunea gâtului, în apartamentul din Chişinău. După crimă, bărbatul a ales să îşi pună capăt zilelor şi s-a aruncat de la etajul 7. Bărbatul şi-a ieşit din minţi după ce s-a certat cu soţia lui.

Anastasia Cecati era cunoscută în lumea modei. S-a lansat în modelling la vârsta de 16 ani. Ulterior, a plecat la București, unde i-a fost oferit un rol în serialul „Las Fierbinți”, iar soţul acesteia ar fi fost dentist la o clinică privată din Capitală.Anastasia Cecati a ocupat locul doi la concursul Euro Sexy. Ascensiunea în lumea modei a continuat după ce a apărut pe coperta unor reviste celebre precum GQ, Playboy sau Maxim. Totodată, ea a apărut și în videoclipul renumitului DJ Basshunter „Crash and Burn”.

Recent, a lansat și o linie de rochii de seară. Tânăra era pasionată de yoga, călătorii și sport.

Totodată, pe pagina Anastasiei de pe o reţea de socializare, internauţii au lăsat zeci de mesaje de condoleanţe, sunsține stiripeusurse.ro