O femeie a amenințat că se aruncă de la balcon. Pompierii au intervenit în forță

153

O femeie de 37 de ani amenința de 12 ore că se aruncă de la etajul șase al unui bloc de pe strada Constantin Rădulescu Motru din sectorul 4.

Pompierii au intervenit în forță pentru a o salva și au creat o diversiune pentru ca femeia să nu își dea seama de ceea ce vor aceștia să facă.

În timp ce un salvator i-a atras atentia sub pretextul că îi dă o haină, un altul a venit de la etajul superior, pe o coardă și a împins-o pe femeie în casă.

„Vestea bună este că femeia a fost transportată la spitalul Alexandru Obregia pentru a primi tratament și investigații de specialitate. Este o intervenție cu totul atipică, cea pe care am desfășurat-o astăzi. O astfel de salvare de la înălțime nu am mai avut și evident a impus și un grad de risc, un grad de complexitate, pentru că o astfel de operațiune depinde de o astfel de decizie (…)Femeia nu a colaborat foarte bine, nu ne-a spus niciun moment care este motivul pentru care ar recurge la acest gest, nici membrii familiei nu au știut să ne ofere detalii”, a declarat Daniel Vasile, purtător de cuvânt al ISU București.