ACCIDENT GRAV la ieşirea din Balş. Trei persoane au ajuns la spital

4107

Trei persoane au ajuns în această seară la spital cu diverse traumatisme în urma unui accident de circulaţie produs la ieşirea din Balş spre Craiova. Aceştia se aflau în două maşini care s-au lovit frontal. Victimele au fost transportate la spitalele din Balş şi Slatina.

Evenimentul rutier a avut loc pe Drumul European 574, la ieșire din Balș spre Craiova. În accident au fost implicate o autoutilitară și un autoturism în care se aflau patru bărbați. Trei dintre ei s-au ales cu răni serioase şi au ajuns la spital.

La fața locului au fost deplasate mai multe echipaje SMURD şi de la Ambulanţă.

„Pompierii Gărzii Balș au intervenit cu o autospecială complexă pentru intervenție și descarcerare și cu un echipaj SMURD, la un accident rutier produs la ieșirea din Balș spre Craiova, pe Drumul European 574. La fața locului au intervenit, de asemenea, și două echipaje de la Serviciul de Ambulanță. La faţa locului au fost descoperite patru persoane, trei dintre acestea fiind rănite. Victimele au fost transportate la spitalele din Balş şi Slatina”, a declarat Alin Băsăşteanu, purtător de cuvânt al ISU Olt.