Un slătinean, blocat în lift cu Inna

3387

Student în anul II la actorie, un slătinean este, alături de Inna, noua imagine Coca-Cola. Ultimul clip de promovare în România a produsului fără zahăr se bucură de sute de mii de vizualizări pe o platformă online și rețele de socializare.

Devenită ambasadoare a brandului Coca-Cola Zero Zahăr, Elena Alexandra Apostoleanu – sau INNA nu mai are nevoie de nicio prezentare. Alături de una dintre cele mai îndrăgite cântărețe românce pe plan internațional, în noul clip de promovare Coca-Cola a produsului fără zahăr apare un slătinean. Blocat în lift cu Inna, în videoclip, deși este abia în anul II student la actorie, Alexandru Mirea a devenit celebru. Iar mulți slătineni care i-au fost colegi la Colegiul Radu Greceanu, profesori sau apropiați și cunoscuți ai familiei din Slatina se mândresc cu așa tânăr talentat.

Coca-Cola Zero Zahar – Inna

Coca-Cola Zero Zahar + INNA = perfect match ❤Let’s enjoy this awesome ride together!🤟#ZeroDiferente #ZeroZahar #CocaCola

Publié par Coca-Cola sur jeudi 8 février 2018

 

Alexandru Mirea nu este însă la primul succes ca actor. El a jucat și în producția 2017 a Casei de Producţie TVR  „ Crimă şi pedeapsă” de F.M. Dostoievski, scenariul şi regia artistică Ion Gostin. Slătineanul a interpretat rolul lui Dementiev.

Student la Universitatea Națională de Artă Teatrală și Cinematografică „Ion Luca Caragiale” din București, Alex Mirea este și un talentat poet, călcându-i pe urme tatălui.