Americanii de la Deveselu, în vizită la podgoriile din Câmpia Boianului

69
foto: Naval Support Facility Deveselu

Vinul oltenesc a impresionat americanii de la baza Nato, care au dorit să afle mai multe despre podgorii și procesul de vinificație, astfel că weekendul trecut s-a dovedit numai bun pentru o plimbare la Drăgănești.

foto: Naval Support Facility Deveselu

Au vizitat podgoriile, crame, au gustat licoarea bachică produsă în Câmpia Boianului, au aflat mai multe despre procesul în urma căruia vinuri albe, roze sau roșii ajung numai bune să fie servite și au încheiat excursia de informare despre ceea ce oferă județul românesc ce-i găzduiește cu mâncăruri tradiționale. Câțiva americani de la baza Nato de la Deveselu au fost curioși să afle mai multe despre vinul românesc, în acest scop efectuând o vizită la Drăgănești. Impresionați, au postat excursia pe pagina de socializare.

foto: Naval Support Facility Deveselu

„În acest week-end, câţiva dintre marinarii şi civilii noştri au vizitat două podgorii în Drăgănești, România. Experţii în vin de la prinţul Știrbey şi Bauer au oferit tururi, mostre şi o masă excelentă gătită pentru grup. Mulţumim viilor şi echipei noastre de mwr pentru o altă călătorie grozavă!”, au postat americanii.