Salubrizarea orașului ne va costa MAI MULT. Vezi cât costă măturatul sau sortarea deșeurilor

161

Salubris a solicitat Primăriei Slatina creșterea tarifelor pentru serviciile prestate privind curățenia municipiului.  Noile tarife au fost supuse transparenței publice pe site-ul primăriei.

Salubrizarea Slatinei va fi mai scumpă, concesionarul serviciilor publice – Salubris SA, solicitând la finele lunii trecute primăriei modificarea rtarifelor prestate. Asta în condișiile în care și anul trecut au crescut tarifele pentru serviciile prestate. Noile tarife propuse , ce vor fi supuse aprobării conslierilor lcoali, au fost supuse transparenței publice pe site-ul primăriei.

Potrivit proiectului hotărârii de consiliu, la calculul tarifelor s-a avut în vedere un salariu de 1900 lei plus sporul mediu de vechime de 18,2% pentru muncitorii necalificați, iar pentru conducătorii autospecialelor s-a calculat având în vedere un salariu cuprins între 2430 lei și 2740 lei, plus sporul mediu de vechime. În solicitarea privind creșterea tarifelor, societatea concesionară a serviciului din 2010 motivează, pe lângă creșterea salariului minim și creșterea cheltuielilor cu combustibilul din februarie 2017 până în ianuarie 2018 cu 10,41%.