Dragnea îl propune pe Stănescu PREMIER, senatorul de Olt NU-și dorește

463

Paul Stănescu este numele vehiculat pentru a-l înlocui pe Mihai Tudose în funcția de premier al României, Liviu Dragnea fiind cel care l-a numit astăzi ca posibil înlocuitor. În replică, senatorul de Olt declară că nu-și dorește conducerea Executivului.

Paul Stănescu, senator de Olt, vicepremier și ministru al Dezvoltării Regionale, ar putea fi câștigătorul războiului dintre Liviu Dragnea și mihai Tudose. Numele său este vehiculat pentru a doua oară ca cea mai bună opțiune a PSD pentru conducerea Executivului. Dacă în urmă cu câteva zile ministrul oltean a fost propus la o întâlnire restrânsă a liderilor PSD într-un restaurant din Capitală, potrivit presei centrale, astăzi, în timpul unei ședințe care a avut loc în organizația PSD Suceava, Liviu Dragnea ar fi confirmat (potrivit știripesurse.ro).

”Paul Stănescu ar putea fi un foarte bun prim-ministru, fără legătură cu serviciile și un PSD-ist pe care partidul se poate baza”, ar fi spus Liviu Dragnea.

Stănescu a declarat că nu-și dorește această funcție. „E o diversiune, o manipulare. Niciodată preşedintele Dragnea nu a discutat ca eu să fiu propunerea de prim-ministru. În al doilea rând, să ştiţi, am o vârstă şi colegii mă ştiu că sunt un om serios şi nu îmi doresc acest lucru. Deocamdată, Guvernul României funcţionează, avem un prim-ministru, Mihai Tudose. Cine manipulează şi duce diversiunea în această zonă nu cred că face bine şi nu ne face bine nici ca partid, nici ca ţară”, a afirmat Paul Stănescu, într-o conferinţă de presă, la Bacău.