Paznic pedofil, prins de polițiștii de la Crimă Organizată.Bărbatul racola fete pe internet

110

Un bărbat în vârstă de 41 de ani din Remetea Mare, Timiș, agent de pază, a fost prins de polițiștii de la Crimă Organizată după ce a racolat pe internet două fetițe în vârstă de 10 ani.

Bărbatul discuta pe o rețea de socializare cu o fetiță de 10 ani care avea cont de socializare cu acordul părinților pentru a discuta în general cu colegii de clasă, iar unul din conturile cu care se împrietenise micuța, al unei fetițe aparent, s-a dovedit a fi masca unui pedofil din același județ.

Pedofilul s-a oferit să o învețe pe fată ”anatomie”, și a chemat-o împreună cu o prietenă, pentru a beneficia de învățături împreună. Pentru a le  convinge, se pare că a trimis, pe chat, imagini cu alte fetițe dezbrăcate precum și materiale video.

Fetița a devenit brusc retrasă și tatăl ei a observat comportamentul ciudat al acesteia, pentru ca mai apoi să descopere conservațiile fetei cu bărbatul.

Tatăl fetei s-a adresat imediat poliției și paznicul a fost ridicat de polițiști și dus la sediul DIICOT Timișoara pentru audieri, unde și-a recunoscut faptele.

El a fost reținut pentru 24 de ore, joi, urmând ca vineri să fie prezentat instanței cu propunere de arestare preventivă.