Carmen Dan, la un pas de demisie

68

După refuzul premierului Tudose de a da curs solicitării ministrului de Interne, Carmen Dan, cu privire la demiterea șefului Poliției Române, Bogdan Despescu, scandalul dintre cei doi se aprinde tot mai tare.

Sursei politice au relatat, conform STIRIPESURSE.RO, o discuție pe care premierul Tudose a avut-o ieri cu ministrul Carmen Dan. În ciuda recomandării venite de la premier, de a nu propune demiterea lui Despescu, Carmen Dan a ieșit în conferință de presă și a anunțat că a trimis demisia superiorului său. În acest context, premierul Tudose i-a sugerat lui Carmen Dan să demisioneze.

„Eu pot să-mi dau demisia dacă e nevoie”, ar fi spus Carmen Dan, potrivit surselor politice. Răspunsul lui Mihai Tudose a fost unul pe măsură: „Atunci dă-ți-o!”

Miercuri, după anunțul oficial al premierului că nu îl demite pe șeful Poliției, Carmen Dan a mai avut o discuție cu premierul, după care a plecat spre Parlament. Nu este clar ce a făcut la Parlament, pentru că Liviu Dragnea este plecat din Capitală.