Mutări de ultimă oră în taberele Tudose și Dragnea

76

Ședința Comitetului Executiv al PSD a fost una tensionată, cu mutări de ultimă oră în taberele Tudose sau Dragnea. Mihai Tudose a încercat să-și asigure o majoritate, însă nu a reușit acest lucru, pentru că Liviu Dragnea și-a atras suficienți oameni de partea sa.

Majoritatea liderilor județeni care au venit, ieri, la Comitetul Executiv arătau că doresc să vorbească cu Mihai Tudose despre situația din spitale. Printre cei care au precizat că vor merge la Guvern să discute cu premierul s-au numărat Marian Oprișan, președintele CJ Vrancea și Dumitru Buzatu, președintele CJ Vaslui.

Astăzi, la doar o zi după ce nu a întrunit o majoritate în Comitetul Executiv al PSD, Mihai Tudose se va întâlni la Guvern cu 19 președinți de CJ, care vor veni la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția de echipamente medicale.

”Participare la ceremonia de semnare a contractelor pentru achiziția a 14 echipamente Computer Tomograf (CT), 24 aparate de Rezonanță Magnetică (RMN) și 21 de sisteme informatice PACS * împreună cu ministrul Sănătății, Florian Bodog”, se arată pe agenda oficială a premierului.

La Guvern vor veni atât oameni din tabăra lui Dragnea, cât și din tabăra Tudose. Premierul are o bună ocazie să le reamintească cine deține pâinea și cuțitul în PSD și nu este exclus ca până la Comitetul Executiv de pe 28 ianuarie tabăra Tudose să devină mai mare.