Fost ministru al Sănătății iese la atac! „Domnul Bodog nu doar că nu ia nicio măsură pentru a opri abuzurile şi crimele… dar face exact pe dos!”

43

Fostul ministru al Sănătăţii Vlad Voiculescu prezintă un proiect potrivit căruia decizia privind beneficiarul unui organ prelevat revine şefului echipei medicale care realizează transplantul.

Proiectul legii privind transplantul uman se regăseşte la rubrica „Acte normative în transparenţă” de pe site-ul Ministerului Sănătăţii şi a fost afişat din 6 octombrie 2017.

„În timp ce o ţară întreagă este oripilată de fărădelegile domnului Lucan, de modul în care viaţa pacienţilor depindea de toanele şi de pofta de îmbogăţire a acestuia, domnul Bodog, ministrul Sănătăţii de mai bine de 12 luni, nu doar că nu ia nicio măsură pentru a opri abuzurile şi crimele… dar face exact pe dos! Conform noii propuneri de Lege privind transplantul uman propusă de echipa domnului Bodog şi de echipa Zota-Deac de la ANT, FĂRĂDELEGEA DEVINE LEGE!!!”, scrie Vlad Voiculescu pe contul său de Facebook, conform News.ro.

El atrage atenţia asupra articolului 57, alineatul 2 al proiectului de lege, potrivit căruia „alegerea receptorului aparţine şefului echipei chirurgicale care efectuează procedura de transplant uman, după consultarea cu ceilalţi specialişti implicaţi”.