Tată și fiu l-au atacat pe vecin cu toporul și o țepușă pentru paie

206

Doi bărbați din Vâlcele au fost reținuți și vor fi prezentați astăzi cu propunere de arestare preventivă sub acuzația de tentativă de omor. Tată și fiu, oltenii și-au atacat vecinul.

Cu o țepușă pentur paie și un topor, doi bărbațui, tată și fiu, și-au atacat ieri vecinul, provocându-i leziuni. Azi-noapte, procurori ai secţiei de urmărire penală din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt au dispus reţinerea, pentru o durată de 24 ore, începând cu ora 02:20, faţă de cei doi agresori, sub acuzația de tentativă de omor.

„În fapt, s-a reţinut că la data de 07.01.2018, în jurul orelor 13:00 – 14:00, cei doi inculpaţi l-au agresat fizic pe  vecinul lor SL, din aceeaşi localitate, în vârstă de 45 ani, primul autor înţepându-l, în mod repetat, cu o ţepuşă pentru paie, iar cel de-al doilea l-a lovit cu un topor. Din cuprinsul constatărilor preliminare emise de SJML Olt a rezultat că persoana vătămată a prezentat leziuni traumatice care s-au putut produce la data de 07.01.2018, prin lovire cu un corp tăietor-înţepător şi lovire cu corp dur, posibil cu corp tăietor-despicător, pentru care a necesitat 35 – 40 zile îngrijiri medicale, care nu i-au pus în primejdie viaţa. De asemenea, i s-a cauzat o leziune la nivelul antebraţului drept, care poate fi considerată de autoapărare”, arată Parchetul de pe lângă Tribunalul Olt.

În cursul zilei de astăzi, procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt vor solicita judecătorului de drepturi şi libertăţi din cadrul Tribunalului Olt, arestarea preventivă a inculpaţilor, pentru o durată de 30 de zile.