Fotbaliștii osiceni, sponsorizați pentru performanță. Primăria a semnat contractul ieri

374

Fotbalul revine pe val la Osica de Sus. Promite primarul Manicea, care a semnat ieri un contract de sponsorizare pentru echipa ce țintește clasarea pe primele 3 poziții județene.

În vara anului trecut, tradiția fotbalistică a fost reînviată la Osica de Sus, a fost reînființată echipa de fotbal Oltețul Osica și reluat memorialul organizat în onoarea marelui fotbalist Gheorghe Șoarece. Echipa joacă în Liga a IV-a, iar edilul Gheorghe Manicea vizează urcarea în clasament și mari performanțe viitoare care să readucă fotbalului osicean gloria anilor ’70- ’90.

„Ne dorim ca obiectiv pentru returul de campionat ce urmează ca echipa să urce cât sus în clasament, iar pentru campionatul viitor clasarea în primele 3 poziții ale clasamentului. Noua structură a conducerii echipei este: președinte – Tîțu Constantin, antrenor – Adi Turlea și antrenor secund – Preda Ovidiu. Ne bucurăm astfel că fostul antrenor Adi Turlea s-a reîntors să antreneze Oltețul Osica și sperăm să atingem din nou performanțele pe care echipa noastră le avea!”, declară primarul.

Ieri, a fost semnat contractul de sponsorizare între echipa de fotbal „Oltețul” Osica și un retailer alimentar. „În primă fază, a fost acordată suma de 7000 de lei pentu a sprijini activitățile sportive. De asemenea, Primăria Osica de Sus ca și până acum și-a luat angajamentul că în continuare va susține plata arbitrajului și a transportului. Reprezentanții Pronto Express au discutat cu autoritățile din Osica de Sus și au dat asigurări că acesta este un prim pas dintr-un lung șir de colaborări pe termen lung având ca obiectiv mari performanțe pentu fotbalul din Osica”, explică primarul Manicea.