Puține imagini intrate în concursul „Caracal – Fotografia anului”

226
foto: Grigore Alexandru

Astăzi este ultima zi în care caracalenii și nu numai, pasionați de fotografie, pot intra în concursul „Caracal – Fotografia anului” cu tematica imagini reprezentative din municipiu. Până acum au fost înscrise doar 24 de fotografii, multe având aceeași inspirație.

Parcul Poroineanu, teatrul sau statuile ori monumentele din municipiu au constituit principala sursă de inspirație pentru majoritatea imaginilor surprinse de ochiul fotografilor care au intrat în concursul „Caracal – Fotografia anului”. Imaginile considerate reprezentative pentru municipiu pot fi votate online pe pagina de facebook, pentru Premiul de Popularitate până pe data de 13 noiembrie, câștigătorul fiind desemnat după cel mai mare număr de like-uri.

Jurizarea pentru premiul „Caracal- Fotografia anului” va fi făcută de un juriu, pe data de 14 noiembrie, dată la care vor fi publicați și câștigătorii, pe 15 noiembrie fiind organizată festivitatea de premiere la CNIPT Caracal.

Marele premiu va avea o valoare de 400 de lei și constă într-o excursie la Târgul de Turism al României din București, pentru două persoane, în data de 17 noiembrie, premiul acoperind transportul, intrarea la târg și un voucher pentru masă cu valoarea de 200 lei.

Premiul de Popularitate constă într-o cină în doi la un restaurant din Caracal, în valoare de 200 lei.

Concursul a fost lansat de către Primăria Caracal și Centrul Național de Informare și Promovare Turistică Caracal care și-au propus să spună povestea celui de-al doilea municipiu al Oltului altfel: prin imagini reprezentative.

VEZI fotografiile înscrise până acum în concurs, la adresa:

http://www.cniptcaracal.ro/index.php?mact=News,cntnt01,detail,0&cntnt01articleid=507&cntnt01origid=98&cntnt01detailtemplate=Principal&cntnt01returnid=98#prettyPhoto[905]/5/