A dat foc miriștii, dar și-a incendiat și mașina

242

Un bărbat din Gârcov a dat foc vegetației uscate, însă flăcările i-au cuprins și mașina. Autoturismul a fost distrus în proporție de 90%.

Pompierii de la Garda Vișina au intervenit astăzi, în jurul prânzului, la stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în comuna Gârcov. Incendiul a fost provocat chiar de către proprietar, care a dat foc miriștii, iar focul s-a propagat către autoturismul Renault Megane.

„Pompierii de la Garda Vișina, cu o autospecială de stingere cu apă și spumă și un echipaj SMURD și Serviciul Voluntar pentru Situații de Urgență Giuvărăști, cu o autospecială de stingere, au intervenit pentru stingerea unui incendiu izbucnit la un autoturism, în comuna Gârcov. În momentul sosirii echipajelor, incendiul se manifesta violent, cu flacară și degajări mari de fum, la un autoturism, care ardea generalizat și la circa 3000 de metri pătrați de miriște. Cauza probabilă a incendiului este propagarea de la vegetația uscată”, a declarat plutonierul major Alin Băsăşteanu, purtătorul de cuvânt al ISU Olt.

Incendiul a fost lichidat după aproximativ 30 de minute.