Concurență păstrată la Spitalul Slatina după testul scris pentru angajarea asistenților medicali

314

Concurența pe posturile de asistent medical la Spitalul Județean de Urgență Slatina se păstrează și după proba scrisă. 32 de concurenți vor intra la interviu,  cei mai mulți concurând pentru posturile de la Boli Cronice, ORL și Urologie.

https://realitateaoltului.ro/2017/06/27/sju-slatina-cauta-asistenti-medicali/

Spitalul Județean de Urgență Slatina a afișat rezultatele obținute de candidați la prima probă a concursului organizat pentru angajarea a 13 asistenți medicali la opt secții cu deficit de personal mediu calificat. La concurs s-au înscris peste 60 de abolvenți de școală postliceală sanitară. Cel mai solicitat post este cel de la ORL destinat absolvenților de școală postliceală sanitară, pentru care s-au înscris opt candidaţi. Concurență este și pentru cele două posturi de la Urologie- 10 candidaţi și ATI- 14 candidaţi pe două locuri.

Runda aceasta de concurs, organizată astfel încât promovabilitatea să nu mai fie la fel de scăzută ca la examenele de angajare organizate de la finele lui 2015 până acum fără succes, s-a dovedit una cu rezultate bune. 32 de candidați au reușit să treacă de proba scrisă, nemulțumiții putând depune contestații astăzi, iar interviul fiind organizat vineri. 4 concurenți au absentat. Comisia a notat și lucrări slabe, cu câteva puncte, însă o surpriză au fost trei candidați- doi concurenți pentru Urologie și unul ORL care au obținut pucntaj maxim. Fără candidați și în continuare vacante au rămas postul de la Chirurgie Toracică și cel destinat absolvenților de studii superioare de la ATI.

Concurență se menține pe postul de la Boli Cronice- 4 admiși, postul de la Cardiologie- 3 admiși, 2 posturi la Urologie- 7 admiși, 1 post ORL- 4 admiși, 2 posturi ATI- 5 admiși, 2 posturi Bloc Operator- 6 admiși, 1 post Oftalmologie- 2 admiși, în timp ce pentru ORL (studii superioare) a rămas în cursă un singur candidat.