Fost pugilist, arestat pentru șantajarea unei tinere cu care a întreținut raporturi sexuale

861

Fostul boxer Leonard Marinete a fost arestat preventiv pentru 30 de zile astăzi, el fiind săltat ieri de către mascați. Fostul campion oltean este acuzat de șantaj.

Dur în rig, dar mai ales în stradă, Leonard Marinete, fost sportiv la Alro Slatina, a devenit cunoscut mai mult prin acțiunile de bravadă decât rezultatele sportive. Astăzi, magistrații Judecătoriei Slatina au decis arestarea preventivă a fostului pugilist pentru 30 de zile, sub acuzația de șantaj. El a fost reținut ieri în urma unei acțiuni a Serviciului Acțiuni Speciale din cadrul IPJ Olt, fiind săltat de mascați din fața fostului magazin Oltul.

Fostul campion a fost denunțat de către o tânără cu care a întreținut raporturi sexuale că ar fi filmat-o fără voie și ar fi șantajat-o că va face publice imaginile dacă nu va primi 2000 de lei.

Aceasta nu este singura faptă cu care Marinete a ieșit în evidență. În 2010, împreună cu un grup de prieteni, a bătut un  nuntaș. În martie 2007, Marinete a fost surprins într-o seară de către poliţiştii comunitari în timp ce sărea, alături de alți doi tineri, cu picioarele pe o bancă de pe bulevardul AI Cuza şi ţipa. Duşi la sediul poliţiei, tinerii şi-au chemat în ajutor mai mulţi prieteni, care au organizat o mică revoltă. În martie 2008, şase membri PD-L Olt au ieşit „şifonaţi” în urma unei acţiuni nocturne de lipire de afişe în comuna Strejeşti. Printre aceştia, şi sportivul Leonard Marinete. Grupul de lipitori a fost bătut de localnici cu furci, bâte şi scânduri şi deposedat de două telefoane mobile. Localnicii s-au supărat de modul cum „verificau” la miezul nopţii cei şase afişele, în sensul că le rupeau pe cele ale candidaţilor susţinuţi de ei. Cum poliţia a stabilit că „victimele” furiei localnicilor nu au fost chiar uşă de biserică aşa cum se declarau, Marinete s-a ales şi de data aceasta cu amendă contravenţională.