Caracalul găzduiește turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar

705

Municipiul Caracal găzduiește, timp de trei zile, faza finală a Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal fete, categoria învățământ liceal. La turneu participă cele opt câștigătoare a fazelor de zonă, reprezentantele județelor: Alba, Brăila, Brașov, București, Iași, Prahova, Olt și Satu Mare. Deschiderea oficială a competiției s-a desfășurat în această seară, în prezența inspectorului școlar general al IȘJ Olt, Felicia Man și a inspectorului de specialitate Toma Prună. Județul nostru este reprezentat de echipa de handbal a Liceului Teoretic ,,Mihai Viteazul,, din Caracal.

Cele mai valoroase liceene handbaliste din țară au ajuns în această după-amiază la Caracal. Ele participă la turneul final al Olimpiadei Naționale a Sportului Școlar la handbal fete, categoria învățământ liceal. Cele 8 echipe participante au fost împărțite în două grupe și se va juca fiecare cu fiecare. Primele două clasate participă în fiecare grupă își vor disputa finalele, care se vor desfășura duminică, începând cu ora 9.00. Toate partidele se vor disputa în Sala Polivalentă din municipiu.

Echipa reprezentativă a Liceului Teoretic ,,Mihai Viteazul,,, cîțtigătoare a zonei oltenia, antrenată de Liviu Mitroi, va evolua în grupa B. Obiectivul declarat este, potrivit profesorului antrenor, câștigarea competiției.

,,Intrăm în competiție cu gândul de a juca finala mare și, evident, cu speranța de a o câștiga. Fetele sunt foarte pregătite și am speranța că de fiecare dată când vor evolua vor face spectacol pe teren și nu vor dezamăgi publicul  care, cu siguranță, va fi prezent în Sala Polivalentă pentru a ne susține,, a declarat, pentru Realitatea Oltului, profesorul Liviu Mitroi, antrenorul tinerelor handbaliste de la Liceul Teoretic ,,Mihai Viteazul,, din Caracal.