Primăria a distribuit tichete de Paște. Sute de persoane, negăsite la domiciliu

84

Primăria Slatina a finalizat distribuirea tichetelor sociale de Paște. Cele 600 de persoane care nu au fost găsite de poștași la domiciliu sunt așteptate la poștă.

5.964 de bonuri valorice, în valoare de 100 de lei/beneficiar, a acordat Primăria Slatina drept ajutor de Paște  persoanelor cu handicap grav/accentuat și pensionarilor cu un venit lunar net de maximum 1.000 lei.  Cei care nu au intrat în posesia tichetelor, pot merge fie la poștă în decurs de o săptămână, fie la Direcția Asistență Socială a primăriei, până la finele lunii. „90% dintre tichetele sociale de Paște au fost distribuite efectiv de către factorii poștali. Persoanele beneficiare care nu au fost găsite la domiciliu, în jur de 600, au primit o înștiințare să se prezinte cu actul de identitate la sediul poștei unde sunt arondați începând de astăzi – vineri 14 aprilie, până în data de 21 aprilie. Dacă și de această dată vor rămâne tichete sociale neridicate, atunci beneficiarii mai au o ultimă șansă pentru a intra în posesia lor în ultima săptămână a acestei luni, de la sediul Direcției Protecție și Asistență Socială (lângă piața Frații Buzești) din cadrul Primăriei Slatina„, anunță Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Acțiunea de depunere a cererilor pentru Tichetele Sociale de Paști s-a derulat în perioada 16 ianuarie – 28 februarie, 6.100 de slătineni solicitând acordarea acestui ajutor.

Tichetele sociale, în valoare cumulată de 100 lei/beneficiar, vor putea fi utilizate până la finele acestui an pentru achiziţionarea de produse alimentare, produse de curățenie și igienă corporală sau a locuinței, produse farmaceutice, articole de îmbrăcăminte și încălțăminte.

Beneficiarii vor putea valorifica tichetele sociale în cadrul unui număr de 122 de unități comerciale de pe raza municipiului.

Tichetele sociale, primite și la supermarketuri. LISTA celor 122 de unități unde se primesc tichetele Primăriei Slatina