Un primar din Olt, asaltat de mascați

2469

În această dimineaţă, poliţiştii din cadrul I.P.J. Olt efectuează 3 percheziţii domiciliare, la persoane bănuite de comiterea infracțiunilor de abuz în serviciu și delapidare, cu un prejudiciu estimat la valoarea de 200.000 lei.  Perchezițiile au loc în localitățile Dobrosloveni și Drăghiceni.  Mascații au descins chiar la locuința edilului din Drăghiceni, Șoancă Ștefan Viorel.

Poliţiştii de investigare a criminalităţii economice, din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, efectuează 3 percheziţii domiciliare, pe raza județului Olt.

Perchezițiile se desfășoară într-un dosar penal, aflat în instrumentarea Inspectoratului de Poliţie Judeţean Olt, sub coordonarea procurorilor din cadrul Parchetului de pe lângă Judecătoria Caracal, care are ca obiect de cercetare săvârșirea infracțiunilor de abuz în serviciu și delapidare.

Potrivit unui comunicat de presă al poliției oltene, activităţile vizează documentarea activităţii infracţionale a unor persoane bănuite că, în perioada 2015 – 2016, în calitate de reprezentanți ai unor instituții publice și administratori ai unor societăți comerciale, ar fi recepționat lucrări de construire fictive, în cadrul unor contracte publice, cauzând un prejudiciu bugetului de stat în valoare estimată de 200.000 lei.

În vederea audierii, cu privire la faptele săvârșite, 5 persoane vor fi conduse la la sediul I.P.J. Olt.

Știre în curs de actualizare