COD GALBEN de ger până mâine

96

Frigul persistă și în Olt, unul dintre cele 26 de județe pentru care a fost emisă atenționare de COD GALBEN de vreme foarte rece până marți. Astăzi, la prânz, în Slatina sunt prognozate -4 grade , maxima zilei abia atingând -2 grade Celsius.

Cod galben de ger în 26 de județe ale țării, printre care și Oltul. Meteorologii au avertizat că până marți vremea va fi foarte rece. Potrivit unei atenționțări emise de Administrația Națională de Meteorologie,  vremea se va menține deosebit de rece, temperaturile diurne vor fi negative, iar dimineața și noaptea va fi ger. Temperaturile maxime vor fi cuprinse, în general, între -7 și -3 grade, iar cele minime se vor situa între -20 și -10 grade, izolat mai coborâte.

Astăzi, ar putea să apară chiciura și câteva fulguieli. Maximele se vor situa între minus 11 și minus 2 grade.

Mâine se mai încălzește, temperaturile atingând valori pozitive, însă doar până la 2 grade. Miercuri temperaturile continuă sa crească, până la 5 grade, ziua de joi ne aduce vreme în general frumoasă cu ceva înnorări, iar vineri temperatura va atinge 8 grade, minima prognozată fiind de minus 2 grade.