Premianții Slatinei, așteptați să-și ridice banii

151

Sutele de elevi, sportivi, profesori sau antrenori care au fost premiați cu ocazia Zilelor Slatinei de către administrația municipală sunt așteptați până pe 14 februarie să-și ridice banii de la Direcția Economică.

Primăria Slatina a demarat astăzi acțiunea de distribuire a premiilor bănești către premianții Galei Laureaților din acest an, organizată cu prilejul împlinirii a 649 de ani de la prima atestare documentară.

„Elevii, profesorii, sportivii și antrenorii, premiați la ediția I a Galei Laureaților din cadrul ”Zilelor Slatinei 2017” (20-24 ianuarie), sunt rugați să se prezinte la sediul Direcției Economice a Primăriei municipiului Slatina de pe strada Toamnei, între orele 08.00-16.45, pentru a intra în posesia premiilor bănești conferite”, anunță Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.

Pentru a intra în posesia banilor, persoanele premiate trebuie să prezinte un act de identitate sau certificat de naștere. Primăria Slatina a întocmit și un grafic, pe unități de învățământ, încercând astfel să evite cozile:

  • 7 februarie:

Colegiul Național ”Ion Minulescu”
Colegiul Național ”Nicolae Titulescu”
Școala generală ”Eugen Ionescu”
Școala generală ”George Poboran”
Palatul Copiilor ”Adrian Băran”
Colegiul Național ”Petre S. Aurelian”

  • 8 februarie:

Colegiul Național ”Radu Greceanu”
Școala generală nr. 1
Școala generală nr. 3
Școala generală ”Vlaicu Vodă”
Școala generală ”Constantin Brâncoveanu”
Școala generală ”Ștefan Protopopescu”
Școala generală ”Nicolae Iorga”
Colegiul Tehnic ”Alexe Marin”

  • 9 februarie:

Liceul cu Program Sportiv
Colegiul Agricol ”Carol I”
Colegiul Tehnic Metalurgic
Clubul Sportiv Municipal, Clubul Școlar Sportiv, ACS Athletic Slatina, ACS Bu-Do Karate, CS Aluminiu Alro Slatina, ACS Box Comtech, CS Oltenia Taekwondo, CS Box Club Artrom, CS Koryo Taekwondo Club, CS Marea Generație Viitoare, ACS Scorpion Karate Do.
Persoanele care nu se vor putea prezenta în zilele repartizate sunt așteptate să intre în posesia banilor până marți – 14 februarie.

Peste 1000 de slătineni, premiați de ziua lor. LISTELE cu numele tuturor și programul manifestării