Guvernul Grindeanu își ridică standardele imaginii. Model masculin, pe post de secretar de stat

174

 Premierul l-a desemnat pe omul de afaceri Ilan Laufer, cel care a contribuit la aducerea brandului suedez H&M in Romania, pentru functia de secretar de stat la Ministerul pentru Mediul de Afaceri, Comert si Antreprenoriat, al căui șef este Florin Jianu.

Ilan Laufer a anuntat deja ca, la inceputul acestui an, a parasit compania pe care a fondat-o. Prin firma de consultanta imobiliara H&L Retail Group, Laufer a intermediat intrarea retailerului de imbracaminte H&M pe piata din Romania.

El a mai contribuit si la dezvoltarea brandului Zara in Romania, dar si a celorlalte nume din portofoliul spaniolilor de la Inditex. Din 2007 si pana acum a atras investitii de peste 300 mil. euro catre Romania, potrivit propriilor declaratii. Laufer si-a inceput cariera in anul 2002 la una dintre cele mai mari agentii imobiliare din Romania, CBRE, care pe atunci functiona sub numele de Eurisko, anunță National.ro

La inceputul anului 2007, Ilan Laufer pune bazele propriei companii – Retail Group. In 2012, Ilan Laufer este numit vicepresedinte al Holdingului Elita 5, grup condus de Alexandru Pincevschi, unul dintre cei mai prosperi oameni de afaceri din Republica Moldova. Dar IIlan nu este numai un afacerist de succes, ci si un playboy cunoscut. Ilan este vestit prin tabloide pentru esacapadele sale amoroase si show-urile din cluburile de fite din Capitala si de pe Litoral. El a fost cuplat cu creatoarea de moda Mihaela Diaconu, dupa care a luat-o de nevasta pe Alina Craciun, fosta sotie a cantaretului George.