Bălașa negociază cu ALDE. Unii au doar gânduri de migraţie

453

Achiziție importantă pentru al treilea partid din Olt, ca importanță dată de către alegători. Liberal-democrații olteni se pregătesc să-l primească în rândurile lor pe Marius Bălașa, fostul candidat PNL la funcția de edil al Slatinei.

Marius Bălașa, în prezent director al Casei Corpului Didactic Olt, se gândește să intre în rândurile ALDE. Negocierile ne-au fost confirmate de surse liberal-democrate, care dau ca sigură pecetluirea înțelegerii după Sărbători.

Liberalul Bălașa, înlocuit în vară la conducerea PNL Slatina de către Andrei Iordache, s-a ținut departe de actuala campanie, deși multe voci liberale recunosc că procentul obținut pe Slatina este datorat electoratului lui Bălașa. Pus la colț de către partid, se pare că Bălașa s-a săturat de dictatura impusă de Știrbu și caută un partid care să-l pună în valoare.

Profesorul de sport Marius Bălașa a fost inspector școlar general al IȘJ Olt, apoi director în cadrul Ministerului Educaţiei, Cercetării, Tineretului şi Sportului.

Surse din interiorul PNL Olt susţin că sunt mulţi liberali pe care-i bate gândul să ia drumul altor formaţiuni politice. Mare parte dintre aceştia iau în calcul tot un partid cu origini liberale.