Tăriceanu, în stare gravă

262
Cura de slăbire i-a afectat grav starea de sănătate lui Tăriceanu

Preşedintele Senatului, Călin Popescu Tăriceanu, are probleme de sănătate motiv pentru care şi-a anulat toate întâlnirile programate astăzi. Anunţul a fost făcut, printr-un comunicat de presă, de către Direcţia de Comunicare a Senatului.

Se pare că problemele celui de-al doilea om în stat au plecat de la… regimul de slăbit pe care Tăriceanu a decis să-l ţină, fără consultarea specialiştilor. Dieta este una bogată în alimente hipocalorice.
Potrivit apropiaţilor, Călin Popescu Tăriceanu a apelat la un consult medical. După ce a fost examinat, s-a luat decizia de a nu fi internat însă i s-a recomandat o reducere temporară a activităţilor şi o ajustare a dietei.
Colaboratorii preşedintelui ALDE şi subordonaţii politici ai lui Tăriceanu au fost luaţi prin surprindere de starea acestuia de sănătate. Ei speră ca politicianul să-şi revin cât mai rapid pentru a relua campania electorală.
Starea de sănătate a preşedintele Senatului ar fi putut fi influenţată şi de probemele judiciare, el fiind audiat la finele săptămânii trecute la DNA Braşov, în dosarul retrocedărilor frauduloase, în care este acuzat de mărturie mincinasă.