Fostul preşedinte al FC Olt, sub control judiciar

613
Ionuţ Ivan a fost reţinut pentru 24 ore

UPDATE 04.06, ora 14.30 Judecătorii slătineni au respins solicitarea procurorilor de arestare preventivă a şui Ionuţ Ivan şi au dispus judecarea sa sub control judiciar. Hotărârea poate fi contestată.

Ionuţ Ivan, fostul preşedinte al echipei de fotbal FC Olt, a fost reţinut vineri seara pentru 24 de ore de procurorii de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Acesta va fi prezentat mâine judecătoruluid e drepturi şi libertăţi cu propunerea de arestare preventivă pentru 30 de zile.

Măsura reţinerii lui Ionuţ Ivan a fost dispusă în dosarul „Bani pentru fotbal”. Procurorul de caz de la Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina îl acuză pe fostul preşedinte de la FC Olt de delapidare, fals şi uz de fals. Deşi anchtatorii au demarat cercetările în acest caz de mai bine de un an, atât Ivan cât şi alţi oficiali ai fostului club fiind chemaţi în mai multe rânduri la audieri, s-au dispus măsuri abia acum în prag de alegeri ceea ce ridică mari semne de întrebare.

Din informaţiile deţinute de noi, la audieri în această seară au mai fost aduşi şi alţi membri din cnducerea fostului club. Informaţia nu a fost confirmată de Parchetul de pe lângă Judecătoria Slatina. Rămâne de vâzut dacă vor mai fi sau nu dispuse măsuri asemănătoare în acest caz şi cine se mai află în vizorul procurorului Lia..