Primarul din Valea Mare a trecut la ALDE

1243

De „ziua bărbatului”, edilul localităţii Valea Mare şi-a ales să reprezinte la alegerile locale din iunie, la care candidează pentru un nou mandat, Alianţa Liberalilor şi Democraţilor.

15 martie este termenul pe care ALDE Olt şi l-a trasat pentru constituirea de organizaţii în toate localităţile judeţului. Pentru realizarea celor 14 procente pe care şi le-au propus, liberalii lui Tăriceanu muncesc de zor pentru întărirea echipei şi desemnarea de candidaţi. Ieri, echipa condusă de Mihai Niţă şi Ioan Ciugulea a fost completată cu un nou membru- primarul din Valea Mare.
„Filiala Olt a formaţiunii politice ALDE continuă să crească, după cum s-a demonstrat la fiecare evaluare. Tot mai mulţi cetăţeni privesc ALDE ca pe o alternativă politică mai convingătoare. În ziua de 9 martie, primarul comunei Valea Mare, domnul Gheorghe Ristea, a semnat adeziunea la ALDE Olt. Odată cu primarul, echipa sa de lucru a făcut acelaşi gest, pregătindu-se să-l susţină pentru adjudecarea încă unui mandat de primar al comunei”, se arată într-un comunicat de presă al partidului.
Gheorghe Ristea a câştigat mandatul de edil din partea PDL, migrând apoi la PSD, formaţiune care a anunţat că nu-l mai susţine, desemnându-l drept candidat pentru funcţia de primar pe Iancu George Daniel, inginer zootehnist.