Sute de corăbieni s-au racordat la reţeaua de gaze

221
Solicitările de racordare la gaze a locuitorilor din Corabia au depăşit aşteptările firmei care se ocupă de realizarea racordurilor

Corăbienii se racordează într-un ritm alert la reţeaua de gaze naturale. Dacă reprezentanţii WIROM estimau că acestea se vor aprinde, până la finele anului, în 250 de gospodării, numărul este dublu.

Pentru a face faţă solicitărilor venite dinspre localnici, conducerea firme a decis să suplimenteze numărul echipelor care care realizează bransamentele. Aceştia susţin că în perioada următoare, dacă vremea va permite, acţiunea va continua, alte câteva sute de gospodării urmând a se bucura de alimentarea cu gaze.

Sistemul de alimentare cu gaze din Corabia are o lungime de peste 15 kilometri, care va fi extinsă anul viitor. Până acum, firma a investit aproape 4 milioane de lei iar pentru anul viitor a fost repartizată în acelaşi scop peste un milion de lei, după cum susţint reprezentanţii companiei WIROM.

Reţeaua de alimentare cu gaze naturale a oraşului Corabia a fost finalizată în primăvară. În oraşul Corabia sunt 6.700 locuinţe individuale şi 2.500 apartamente. Iarna aceasta, doar un sfert din oraş va primi gaze în locuinţe, urmând ca reţeaua să fie extinsă în toată localitatea după un plan care se întinde până în 2020.