Mii de pachete, împărţite copiilor de Moşul primăriei

255

Primăria Slatina a pregătit pentru Sărbători circa şapte mii de pachete, pe care Moş Crăciun să le ofere copiilor pe stradă, în şcoli sau grădiniţe, dar şi celor care vin să le colinde angajaţilor administraţiei locale.

Debutul sărbătorilor de iarnă la Slatina a avut loc de la finele săptămânii trecute, când 2.500 de pachete au fost distribuite tuturor preșcolarilor din Slatina, Moşul fiind ajutat de îndrăgitele personaje Disney- Mickey şi Minnie.
Primăria Slatina a mai pregătit 3.500 de pachete cu pentru colindătorii ce vor călca pragul instituției. Elevi de la şcolile din oraş vin zilnic să le colinde edililor, iar Moşul îi întâmpină voios şi le răsplăteşte efortul cu cadouri.
“În plus, mai sunt organizate ”ad-hoc” diverse acțiuni ce urmăresc același scop – un zâmbet pe fețele celor care au nevoie. Astfel, toți copiii internați în cadrul secției Pediatrie a Spitalului Județean Slatina au primit ieri vizita lui Moș Crăciun trimis de municipalitate, care nu a venit singur, ci însoțit de un spiriduș încărcat cu 100 de pachete. Până în seara de Ajun vor mai fi organizate intempestiv acțiuni-surpriză în cadrul cărora Moș Crăciun va distribui cadouri în Slatina la inițiativa municipalității”, declară Mugurel Manea, purtătorul de cuvânt al primăriei.
În intervalul 21-24 decembrie, Moș Crăciun își va face apariția și pe străzile municipiului ”la bordul” unei calești, de unde va împărți cadouri tuturor copiiilor ce-i vor ieși în cale la ceas de seară.