Hoţii au dat iama în biroul lui Alecsandrescu

131

Agentul de pază de la Ansamblul Profesionist ,,Doina Oltului” a anunţat sâmbătă seara că biroul directorului instituţiei a fost spart de persoane necunoscute. Poliţiştii au demarat o anchetă pentru a identifica persoanele care au pătruns în incinta biroului fără a avea acest drept. Conducerea ansablului va face un nventar pentru a constata dacă în urma spagerii biroului din interior au dispărut bunuri sau inscrisuri.

,,Spargerea biroului a fost sesizată de un agent de pază, în cursul serii de sâmbătă. Acesta nu a putut preciza cu exactitate perioada în care a fost spart biroul. Deocamdată nu se cunoaşte dacă din interior au dispărut bunuri. Se fac cercetări pentru tentativă de furt calificat”, a susţinut Claudia Radu, purtător de cuvânt al IPJ Olt.

Spargerea a avut loc după schimbările dispuse joi de conducerea CJ Olt la şefia ansamblului şi primele măsuri luate de jurista care a preluat atribuţiile de director interimar.

Mai mulţi angajati ai Ansamblului Profesionist ,,Doina Oltului” vor fi chemaţi luni la Poliţia Slatina pentru a da declaraţie cu privire la spargerea biroului directorului instituţiei.